17-кратний чемпіон серед ветеранів в іграх із шахів: історія переселенця з Херсонщини, що проживає на Рівненщині

4 месяца назад 0

Олег Михайлович Буравльов — 17-кратний чемпіон Херсонської області серед ветеранів в іграх із шахів за швейцарською системою. Сьогодні він живе і працює в Гощі, і наразі у складі тренерів Гощанської ДЮСШ навчає секретам гри в шахи учнів Гощанського академічного ліцею.

За фахом Олег Михайлович інженер-теплоенергетик. Працював на кораблебудівних заводах, МКП «Херсонтеплоенерго». У перший день повномасштабного вторгнення рф сім’я Буравльових разом із дітьми та внуками залишила Херсон. Жили у різних містах, за кордоном. Зрештою Олег Буравльов разом із дружиною опинилися в Рівному.

З’ясувалося, що Олег Михайлович багаторазовий переможець чемпіонатів із шахів міста Херсон, дворазовий учасник півфіналу чемпіонату України з шахів, кандидат у майстри спорту, на рахунку якого переможні партії з відомими гросмейстерами.

Особливо активно Олег Буравльов присвятив час шахам уже в пенсійному віці. Нині він є 17-кратним чемпіоном Херсонської області серед ветеранів в іграх із шахів за швейцарською системою. І наразі він використовує сво знання та навички для того, аби навчати молодь.
Тож тепер учні Гощанського ліцею та громади зможуть отримувати майстер-класи по грі в шахи від професіонала своєї справи.