Активна весна: як одягтися для подорожі за місто

3 недели назад 0

У цій статті йдеться про поради й рекомендації, як одягатися для прогулянки у заміську місцевість. Адже для багатьох із нас важливо, щоб одяг був не лише комфортним, а й стильним. Тож з’ясуємо, на які трендові речі можна звернути особливу увагу.
Які жіночі тренди на піку популярності цієї весни? Для прохолодної погоди немає нічого кращого, як куртки оверсайз. Модний вибір дуже широкий – спортивні, шкіряні, джинсові тощо. А вироби з відтінком потертості зараз актуальні, як ніколи. Ну і як же обійтися без бомберів, які вже стали своєрідною класикою casual стилю? Можна носити моделі з хутряним комірцем, стьобані моделі та моделі насичених яскравих кольорів.
Зручним та мегастильним зробить вас і комбінезон. Можна вибрати закриту модель з грубої тканини на зразок модних чоловічих моделей. Проте не менш популярні й більш «літні» варіанти з легких тканин та відкритим верхом у вигляді футболки чи майки. Хорошим аксесуаром до цього образу стане широкий чорний пояс.
Не слід забувати й про традиційний денім. Різноманітні вироби із нього завжди в тренді. Окрім курток та джинсів, варто звернути увагу на шорти. Зокрема, короткі чи подовжені шорти джинсові жіночі можна комбінувати з колготками різних кольорів, класичними кросівками або черевиками з масивною підошвою. А щодо верху, то футболка, топ, лонгслів чи вільний світшот буде чудовим завершенням стильного street образу.

Як підібрати зручний та стильний одяг для заміської мандрівки? Ви часто гуляєте на природі, полюбляєте активний outdoor відпочинок, пікніки, походи та все в цьому дусі? Тоді обов’язково зробіть акцент на комфортності та функціональності вашого образу. Обирайте одяг, стійкий до забруднення, з несвітлих цупких тканин. Залежно від погоди можна розглядати шорти або штани та куртку-вітровку з водонепроникних матеріалів.
Що стосується стилю, то популярними є штани або джинси карго, що відрізняються наявністю багатьох кишень. Широкі штани не завжди зручні в походах, тож краще обирати більш приталені, але не надто вузькі. Можна одягти і комбінезон із деніму, і спортивний костюм, і лосини та футболку.
Досить популярним варіантом для жаркої погоди є обтягуючі шорти. Власне,  можна носити з худі, світшотами й сорочками оверсайз. Вони ідеально підходять для велопрогулянок, занять на тренажерах, бігу тощо.
Для трекінгу в прохолодну походу важливо взяти термобілизну, куртку з капюшоном та пов’язку на голову або кепку. Флісова кофта на блискавці теж буде розважливим рішенням. А футболка зі стьобаною жилеткою й штанами в один тон – те, що треба для стильного аутфіту.

Яке взуття вибирати для походів на природу? Залежно від погодних умов найкраще обирати спеціальні трекінгові черевики, кросівки або сандалі. Взуття має бути зручним та повністю підходити вам за розміром. Усі види туристичного взуття досить добре вписуються як у спортивний, так і в повсякденний аутфіт.
До прикладу, чорні або сірі похідні кросівки можна поєднати з класичними синіми джинсами та чорними або коричневими штанами.  стильно виглядають з топами, сорочками оверсайз та черевиками або сандаліями.
А ось від вибору лоферів, балеток, туфель з мініатюрними підборами краще відмовитись. Навіть якщо ваша подорож нетривала, таке взуття точно не додасть вам відчуття комфорту.