Будинок поруч із польським кордоном можна купити усього за 4 тисячі доларів: що є в такому житлі

4 месяца назад 0

Цілком придатний для проживання будинок за 4,3 тисяч доларів можна купити на крайньому заході України. Житло продається у селі Хідновичі Львівської області та розташоване лише за 12 кілометрів від кордону з Євросоюзом. Далі вже – Польща.

Таке оголошення з'явилося на великому порталі з продажу нерухомості, пише obozrevatel.

Будинок доволі просторий, на 4 кімнати. Його площа становить 60,8 кв. м. Серед безперечних переваг – природний газ, який використовується і в приготуванні їжі, і в опаленні.  

"Будинок складається з чотирьох житлових кімнат, на території є літня кухня, стодола, стайня та господарські приміщення. До будинку підключено газ, опалення здійснюється газовими конвекторами" , — пише продавець в оголошенні.При цьому зазначають, що житло потребує ремонту. Однак його можна робити вже в процесі проживання, оскільки нинішній стан будинку є цілком придатним для того, щоб вселятися в нього і жити. До того ж господарі продають житло разом з усіма меблями та побутовою технікою, що там знаходиться. Це все увійшло у вартість продажу.

Ще дві переваги такого житла – наявність земельної ділянки, на якій можна розбити грядки та вирощувати свої овочі.

"Площа земельної ділянки – 15 сотих землі. Продається з меблями та технікою" , – зазначають в оголошенні.
Для людей, яким не потрібно щодня з'являтися на роботі в місті, таке місце можна вважати ідеальним для проживання. Ще одна перевага такого будинку – його близькість до кордону з ЄС. Можна припустити, що російські ракети на цю місцевість залітають нечасто. Хоча, звісно, стовідсоткової гарантії ніхто не дасть.