Через негоду жителі одного з мікрорайонів Херсона дві доби були без електрики

6 месяцев назад 0

У Херсоні через негоду жителі приватного сектору однієї в вулиць у Північному мікрорайоні дві доби були без електрики.

Херсонка  Ірина Шульга , жителька одного із будинків приватного сектору у мікрорайоні Північний. Жінка розповідає, електрика зникла два дні тому, ввечері під час негоди. За пів години енергопостачання у багатоповерхівках навпроти відновили.

"Ніч ми чекали, а зранку я почала дзвонити в обленерго. Трубку довго не брали. Хамовито відповіли десь після 13:00 — очікуйте. Ми чекали. За ніч всі продукти розморозились, скільки тепер доведеться викинути. Знову додзвонилась десь о шостій чи сьомій вечора. Відповіли, що заявку прийняли і кинули слухавку. Сьогодні зранку, така ж картина — очікуйте, ми працюємо", — розказує жінка.

Голова правління акціонерного товариства "Херсонобленерго"  Ігор Сафронов у коментарі Суспільному телефоном розповів, що є пошкодження на лінії 150 кіловольтів. Електромережі перезавантажено. Але лишаються споживачі, для яких зробити це поки що неможливе. Тривають ремонтні роботи.

Вдень 13 листопада, близько 13:30 електропостачання відновили, повідомила Суспільному херсонка Ірина Шульга.
 
Про те, що в Херсоні у деяких районах зникло електропостачання 11 листопада 2023 року, повідомив ввечері в Telegram начальник МВА Роман Мрочко.