Депутату Херсонської міської ради Ігорю Семенчеву винесли досить втішний «вердикт» за рік його роботи

5 лет назад 0

Антонівська селищна рада – це дійсно одна велика родина, адже навіть звіт депутата тут проходить  наче свято.

Так, 14 лютого у Антонівській школі № 18 зібралося чимало поважних гостей, депутатів та жителів селища, аби винести, так би мовити, «вердикт» депутату Херсонської міської ради Ігорю Григорови чу Семенчеву за рік його роботи. І "вердикт" очікувано був втішним, адже на адресу депутата округу лунала велика кількість теплих слів подяки, що, в свою чергу, ще раз доводить, що Ігор Семенчев — це дійсно людина слова та діла. 

Кожен житель відчуває піклування та допомогу. Багатодітні родини, самотні люди похилого віку — це та категорія людей, яким вкрай необхідна підтримка. Люди отримують як  фінансову, так і моральну допомогу. Про тепло у домівках вже більшість мешканців можуть також не турбуватися, адже вони забезпечені дровами на зиму. 

Загалом, роботи було зроблено за рік чимало: це і облаштування навчальних закладів, книгарень, дитячих садочків, підтримка творчих колективів та творчих заходів, які проходять не тільки на селищному, але й на міському рівні, ремонтування доріг, забезпечення водопостачанням, опаленням, автобусним та тролейбусним сполученням.

Безперечно, кожній добрій справі не обійтися без підтримки, тож усі позитивні зміни вдалося досягти за участю міського голови, начальника міського управління освіти Юрія Ніконова і, звісно,  голови Антонівської селищної ради та депутатському корпусу. Гроші було виділено з селищного бюджету та направлено у правильне русло.

Щодо планів на 2019 рік, то вони теж визначені. В першу чергу, робота у напрямку поліпшення автобусного та тролейбусного сполучення (наше місто в наступному році отримує 20 нових автобусів — з них 3 автобуси планують  передати на 17 маршрут), а  також вирішення питання щодо пільгового проїзду на цих транспортних засобах. З тролейбусним управлінням буде вирішуватися питання щодо того, аби  тролейбус №1 рухався через Площу Чорновола.«Робити добро та допомагати людям – не почесно, а відповідально. Адже щодня ти турбуєшся про те, щоб кожен житель отримував необхідне та відчував підтримку», — запевняє Ігор Семенчев.

Підсумовуючи, слід зазначити, що для жителів Антонівки Ігор Семенчев став дійсно «хрещеним батьком» — саме вони присвоїли йому цей титул під час звіту.