Дмитро Комаров зі «Світ навиворіт» розкрив невідомі подробиці трагедії Каховського водосховища

8 месяцев назад 0

Дмитро Комаров, відомий український журналіст, фотограф і телеведучий готується розповість у «Світ навиворіт» про наслідки трагедії, яка багато чого змінила.
Дмитро Комаров зі «Світ навиворіт» приїхав у прифронтову Кушугумську громаду, а саме до смт. Малокатеринівка, пише .
Зокрема, Комаров дізнався про чергові подробиці і наслідки трагедії, яка приголомшила світ – підрив Каховської ГЕС.

Дмитру Комарову у Малокатеринівці показали місцеву криницю, з якої люди десятками років набирають воду, коли з тих чи інших причин вода відсутня.Після підриву росіянами Каховської ГЕС технічної води в селищі немає, бо насоси, які качають воду з водосховища, вийшли з ладу та й качати більше немає що. А береги вкриті засохлими молюсками, водоростями і мертвою рибою.

«Чутки про ці проблеми і привели Дмитра до нашої громади, а саме у смт. Малокатеринівка, яке знаходиться найближче до лінії фронту», —  в Кушугумській селищній раді.Також Дмитро Комаров поспілкувався з місцевими мешканцями, які розповіли ведучому, як змінилося їхнє життя після підриву ГЕС і початку повномасштабної війни.

Крім того, Дмитро Комаров на власні очі побачив, на що перетворилося колишнє Каховське водосховище. Страшна історія злочину окупаційних військ рф та масштаби непоправних наслідків вражають.