Голова Херсонської облради закликав не купляти підроблені сертифікати про вакцинацію

3 года назад 0

Голова Херсонської обласної ради Олександр Самойленко назвав підроблення COVID-сертифікатів під час пандемії злочином і закликав повідмляти про них негайно у поліцію!
— Кожен мій ранок починається не з кави, а з перевірки статистики по COVID-19 в області і знаєте що я бачу? Щоденне збільшення хворих на COVID – 19, але найстрашніше – смертей: 40 – за минулу добу! Ситуація не просто погана – вона катастрофічна!
Не буду переписувати статистичні дані, з ними можна ознайомитись на відповідних офіційних джерелах. Власне, мова не про це…
У час, коли у лікарнях не вистачає місць для хворих на COVID – 19, у десятки разів зросло використання кисню, помирають люди – є ті, хто цинічно наживається на здоров’ї та житті інших! У часи пандемії засновують так званий «бізнес» – підроблення COVID-сертифікатів. Вони оцінили ваше життя у 500 гривень!
Задумайтесь, хіба це про вас? Для вас досі є вибір?! Прошу не сприяти горе-підприємцям й не купляти підроблені сертифікати про вакцинацію. Про подібні факти негайно повідомляти: 0 800 505 170 — гаряча лінія кіберполіції та 102.