Херсон отримав майже 15 тон гуманітарного вантажу з Німеччини

1 год назад 0

Спільно з представниками Загальноєвропейської платформи cities4cities.en «Проєкт підтримки українських міст» та колективом Центру морально-психологічної підтримки Військово-Морських Сил Збройних Сил України було організовано збір та доставку цього тижня близько 15 тон гуманітарної допомоги, повідомляє пресслужба Херсонської міської ради.
Вантаж до Херсона прибув з міста Зіндельфінген Федеративної Республіки Німеччина. До гуманітарної допомоги увійшли: продукти харчування, засоби гігієни, ковдри, подушки, генератори, теплові пушки, електрочайники, електропили, мікрохвильові печі, ліхтарі, павербанки, медичний та перев’язочний матеріал для мешканців міста, а також для медичних закладів Херсонщини.
Наша землячка Катерина Батіщева – менеджер даного проєкту, була організатором цієї місії, адже душею та серцем переживає за свій рідний регіон.
Слід відзначити колектив Херсонської броварні «Дрофа», який допоміг в доставці даного вантажу з міста Одеса до міста Херсон.
Начальник центру МПП ВМС ЗС України підполковник Василь Ониськів підкреслив, що у Херсоні проживають наші громадяни, які щодня страждають від артилерійських обстрілів зі сторони агресора: «Ми взяли участь в цій гуманітарній місії, адже жителі міста потребують постійної допомоги та підтримки».
Дякуємо всім, хто долучився до організації наданої допомоги! Дякуємо за вашу небайдужість до міста Херсона. Разом до перемоги!