Херсонці проїхались містом велосипедами у новорічних та карнавальних костюмах

2 года назад 0

«Великом по карантину!».У новорічних та карнавальних костюмах херсонці проїхались містом велосипедами. Стартували о 15:00 з Таврійського мікрорайону, а фінішували біля головної новорічної ялинки міста. 

У масках, костюмах та на прикрашених новорічною мішурою велосипедах херсонці організували велопробіг до Дня Святого Миколая.

Учасником, каже одна з організаторок заходу Євгенія Горевая, міг стати будь-хто, хто вміє кататися на велосипеді.

"Велопробіг задумувався як один із новорічних заходів, організованих містом. Створити собі новорічний настрій, новорічний настрій нашим містянам, долучитися до заходів, які сьогодні відбуваються", — каже Євгенія Горевая. Наталя сьогодні у костюмі лисички, жінка розповідає не вперше бере участь у костюмованих велопробігах.

"Мені подобається велоспорт, я люблю кататися і намагаюся брати участь у всіх велопробігах. По-перше, це – популяризація велосипедного спорту, по-друге, розважити себе і оточення, підняти собі настрій і всім" , — розповіла Наталя.
Марія Франковська святкує день святого Миколая, каже, це свято наближене до Різдва і  в неї тематичний костюм Снігурки.
Сергій Шкуропат на велосипеді близько 30 років. Говорить, до подібних заходів, долучається постійно. Щороку бере у них участь, щоб дарувати дітям радість та й так трохи повеселитися.
Маршрут велопробігу від ялинки у Таврійському мікрорайоні до головної ялинки на площі перед кіноконцертною залою «Ювілейний», це близько 6 кілометрів. Колону супроводжували три поліцейські автівки. За словами патрульного участь у заході взяли близько півсотні велосипедистів.

Суспільне Херсон