Херсонська ОВА співпрацюватиме з благодійним Фондом національного добробуту Криму

4 недели назад 0

Херсонська ОВА підписала меморандум про співпрацю з міжнародною благодійною організацією «Фонд національного добробуту Криму».
Як передає , про це повідомив у  начальник Херсонської ОВА Олександр Прокудін.

«На Херсонщину завітала делегація кримськотатарських благодійників. Серед них – відомий режисер, актор Ахтем Сеітаблаєв, а з початком повномасштабного вторгнення — ще й військовослужбовець. Поспілкувався передусім про подальшу підтримку військовослужбовців, а також мирних жителів області», — написав він.Обговорювалися можливі проєкти та програми, які б допомогли соціально незахищеним категоріям громадян, зокрема, постраждалим унаслідок теракту на Каховській ГЕС та родинам загиблих захисників і захисниць.

Також Прокудін розповів, що благодійники передали прикордонникам два гумові човни, які допоможуть у виконанні бойових завдань.

За словами начальника ОВА, домовленості закріпили підписанням меморандуму про співпрацю між Херсонською ОВА та міжнародним БФ «Фонд національного добробуту Криму».
Прокудін підкреслив, що розраховує на подальші спільні зусилля задля Херсонщини та визволен​ня Криму.​

Як повідомляв Укрінформ, Ахтем Сеітаблаєв, Олексій Дмитрашківський, Олег Пальчик – військовослужбовці ЗСУ та представники агенції ТрО Медіа – презентували у Херсоні фотовиставку «Довжиною у війну».

Фото: Олександр Прокудін, Фейсбук