Херсонських чиновників відправляють додому

4 года назад 0

Біля будівлі обласної державної адміністрації у Кропивницькому відбулась акція ”Чемодан-вокзал-Херсон”: чотирьом працівникам адміністрації принесли сертифікати на придбання квитків в один кінець до Херсона, – розповів співорганізатор акції Андрій Лаврусь.
Це пов’язано зі звільненням Андрія Балоня, який до цього працював у Херсонській області, з посади голови ОДА.
Акцію влаштували члени громадської організації ”Центральноукраїнський антикорупційний офіс”. Учасники – троє людей – принесли до будівлі обласної адміністрації валізу, чотири капустини, вказівник тасертифікати на придбання квитків в один кінець до Херсона заступникам голови Ігорю Кузьміну, Максиму Калініну, Тетяні Волинець та керівнику апарату Дмитру Горшкову .
Учасники акції принесли до будівлі обласної адміністрації валізу, чотири капустини, вказівник та сертифікати на придбання квитків в один кінець до Херсона
За словами Андрія Лавруся, вони проти того, щоб ключові посади в області обіймали люди з інших регіонів: ” До валізи і сертифікатів на придбання квитків ми додали капусту, як символ того, що вони приїхали сюди не приносити користь області, а заробляти, тобто, як то кажуть, рубати капусту ”.
Учасники акції принесли до будівлі обласної адміністрації валізу, чотири капустини, вказівник та сертифікати на придбання квитків в один кінець до Херсона. Учасники акції намагалися зайти до приміщення. Охорона їх не пустила. За порядком під час акції стежили поліцейські, порушень не зафіксували. Тривала акція 45 хвилин. Учасники залишили капусту та сертифікати у приміщенні облдержадміністрації.
Працівниця прес-служби облдержадміністрації Катерина Ободовська розповіла, що заступники голови Ігор Кузьмін, Максим Калінін і Тетяна Волинець відмовились від коментарів через те, що вважають акцію політичною…

За Матеріалами СУСПІЛЬНЕ