Херсонський державний університет став прихистком для студентів та співробітників

2 года назад 0

Вже тиждень як студенти, викладачі та співробітники Херсонського державного університету вимушені замість навчання та роботи перебувати в укриттях.
Сьогодні, як ніколи, спільнота університету демонструє свою єдність, а університет надає прихисток та підтримку всім, хто цього потребує.
Керівництво Херсонського державного університету, адміністрація та профільні служби роблять все можливе для того, аби люди, які перебувають у гуртожитках та укритті мали все необхідне для забезпечення гідних умов для життя. Наразі студенти, які проживають у гуртожитках, співробітники та їх родини, які користуються укриттям, мають все необхідне.
Щоранку проводиться координаційна нарада, на якій обробляється інформація щодо потреб та стану всіх студентів і співробітників. Навіть якщо вони не перебувають на території університету.
«Турбота та проінформованість про нашу університетську родину — це наша відповідальність», — наголошує ректор Олександр Співаковський і щиро дякує всім, хто зараз забезпечує життєдіяльність університету та наших коледжів, з якими теж є постійний зв’язок.
Працює Волонтерський центр ХДУ.
Серед важливого — вдалося зв'язатися з товариством Червоного Хреста. Представники товариства привезли необхідні продукти та навіть солодощі для дітей, які перебувають в укритті.
Також приїздив лікар — оглянув дітей, зробив відповідні призначення та надав ліки.
Разом — ми сильні, впевнені в Херсонському державному університеті!
Пресцентр ХДУ