Херсонським комунальникам довелось ліквідувати наслідки обстрілів

9 месяцев назад 0

Наприкінці минулого тижня у місті Херсон працівниками КП "Херсонміськсвітло" було виконано ряд ремонтних робіт.

Про це  в пресслужбі Херсонської МВА.

Зокрема, проведені роботи з відновлення повітряних ліній зовнішнього освітлення, які було пошкоджено унаслідок ворожого обстрілу на розі вулиць Молодіжна та Ладичука та на вулиці 3-тя Вірьовчина.

Також проведено обстеження та усунено захлест проводів повітряних ліній в с. Комишани.

Фахівцями виконано роботи з демонтажу аварійної опори зовнішнього освітлення по вул. Макарова.

Окрім цього, проведено ремонтні роботи на світлофорному об'єкті на розі вулиць Ушакова та Соборної після обстрілів.Що стосується звільненої території Херсонщини, то, за  пресслужби Херсонської ОВА для відновлення світла на Херсонщині працювали шість бригад – це 26 робітників та шість одиниць техніки. Минулої доби енергетики виконували аварійно-відновлювальні роботи на лініях, що живлять Високопілля, Велику Олександрівку, Нововоронцовку, Берислав та Херсон.
Також відомо, що 27 липня працівниками КП "Херсонміськсвітло" проведені роботи з відновлення повітряних ліній зовнішнього освітлення після встановлення захисної споруди (укриття) по просп. Святих Кирила та Мефодія.

також було проведено демонтаж устаткування розподільчого пункту на розі вулиць І.Богуна та Нафтовиків, який пошкоджено внаслідок обстрілів, а також встановлено шафу на цьому РП замість пошкодженого.