Як зробити ставку в БК та обіграти її

1 год назад 0

Ставки на спорт привертають увагу всіх гравців, які укладають парі не лише заради задоволення, а й отримання великого виграшу. Для того, щоб вивести гроші, необхідно вибирати тільки перевірених букмекерів. До таких належать . Це перевірена компанія, яка працює за ліцензією, пропонує вигідні ставки, функціональний мобільний додаток та щедрі бонуси.
Як обіграти букмекера – перевірені способи Чимало беттерів запитують, як обіграти букмекера? І тому представлено кілька різних способів. Вибираючи певний метод, необхідно враховувати власні навички, суму депозиту та інсайдерську інформацію.

  • Виделки – це поширена стратегія, якою користується багато беттерів, які мріють отримувати виграші від ставок без ризику. Суть такої схеми полягає в тому, що гравець робить ставки у 2-3 компаніях на протилежні результати. Якщо підібрати потрібну подію, то за такої ж ставки, незалежно від результату матчу, беттер отримує виграш. Такий спосіб має кілька недоліків. Це скасування ставки та складність під час пошуку відповідної події. Букмекер може оновлювати свої коефіцієнти, через що підібрати відповідний матч буде складно. Іноді кількість витраченого часу не компенсується тим прибутком, який отримує гравець.Після того, як беттер зробив ставку на спорт на сайті однієї букмекерської контори, інша компанія може не прийняти результату. Через такий недолік, багато досвідчених беттерів відмовляються від застосування такої стратегії.
  • Рух лінії – кожен беттер повинен врахувати, що коефіцієнти завжди змінюються з урахуванням нових даних, які одержують букмекерські контори. Швидкість поновлення лінії завжди відрізняється, тому гравець може використовувати це на свою користь. Але така система має деякі ризики, пов'язані з можливістю програшу та блокуванням рахунку. Співробітники букмекерської контори можуть звернути увагу на такого гравця. Якщо беттер часто використовуватиме подібну стратегію, він може зіткнутися з блокуванням облікового запису або проблемою виведення грошей. Це валуйна ставка, яка не здатна гарантувати отримання виграшу, але дозволяє збільшити шанси на перемогу.
  • Гра на випередження – багато беттер роблять ставки в live. У цьому випадку результат залежить від того, як швидко букмекер оновлює отриману інформацію. Якщо гравець перебуває на стадіоні та стежить за грою, він отримує певну перевагу. Незалежно від того, що відбувається на полі, інформація доходитиме до букмекера з певною затримкою. Найчастіше це затримка в 30 секунд. Цей проміжок часу гравець може використовувати на свою користь. Але такий спосіб має деякі недоліки. Якщо гравець часто використовуватиме цю стратегію, співробітники букмекерської контори на нього звернуть свою увагу.Рекомендується укладати парі та інші події до їх початку, щоб співробітники компанії не звернули на нього увагу. Такий спосіб добре підійдебеттерам, які хочуть зрозумiти, як обiграти БК та часто відвідують футбольні матчі.

Читати більше: 

  • Професійний підхід – кожен беттер може стати експертом, який зможе самостійно оцінювати всі події та складати індивідуальний прогноз. Такі ставки називаються розумними. Вони використовуються для довгострокових ставок, які дозволять отримати велику винагороду. Кожен беттер повинен прагнути стати справжнім професіоналом, якщо він планує стабільно обігравати букмекерські контори. Професіонали повинні вести облік та розбиратися у конкретному виді спорту. Такі гравці часто роблять ставки у вигляді невеликого відсотка суми депозиту. Експерти використовують математичні розрахунки з огляду на ймовірність результату. Капери не роблять ставки на всі спортивні події. Вони обирають кілька видів спорту та часто фокусуються на конкретних чемпіонатах. Ставки завжди пов'язані з можливістю програшу, тому фахівці не використовують суму депозиту для складання прогнозів.

Як обіграти букмекерську контору? Потрібно вибрати потрібну стратегію, яка мінімізує ризик програшу.