Ігор Колихаєв: Херсонські діти заслуговують на комфортні умови навчання

4 года назад 0

Народний депутат України Ігор Колихаєв вважає, що починаючи з дитячого садка кожна дитинка має відчувати турботу дорослих.
Маленькі херсонці заслуговують на комфортні умови навчання, а батьки мають бути впевнені, що їх діти у безпеці, вони доглянуті й з ними займаються професійні та чуйні вихователі.
Тому один із підрозділів проєкту програми розвитку міста, яку створюють зараз експерти за різними напрямками, приділений саме навчанню дітей в дошкільних закладах міста.
Черги в дитячих садках Херсона та переповнені групи – саме цю проблему підняли педагоги та батьки на комунікаційному майданчику «Освіта», проведення якого ініціював Ігор Колихаєв.
Батьків хвилюють брак місць в дошкільних закладах освіти, вони стикаються з проблемою влаштування малюка в дитячий садочок і тривалим очікуванням своєї черги.
Педагоги та батьки працювали в тандемі та запропонували своє бачення вирішення питання. Це відкриття додаткових груп у функціонуючих закладах дошкільної освіти та виділення додаткового фінансування. Бо наші діти заслуговують на краще!
Як наголосила директорка Антонівської школи №21, координатор майданчика «Освіта» Галина Лугова, сценарій вирішення проблеми, який запропонували експерти та батьківські комітети, можливо вирішити за рахунок міського бюджету.
Головне – мати бажання створити гідні умови для маленьких херсонців, бо НАМ ТУТ ЖИТИ .