Колишній чоловік обікрав херсонку на непристойну суму грошей

5 лет назад 0

Упродовж минулої доби до підрозділів Національної поліції в Херсонській області надійшли 569 заяв і повідомлень, серед яких 103 заяви з ознаками кримінального правопорушення.

Зареєстровано дві дорожньо-транспортних пригоди з потерпілими, в результаті яких дві людини були травмовані. За порушення Правил дорожнього руху працівники районних підрозділів поліції та управління патрульної поліції склали 63 адміністративних протоколи, з них 7 — за керування транспортним засобом у нетверезому стані.

В смт Нижні Сірогози працівники районного відділення поліції в ході проведення санкціонованого обшуку домоволодіння 61-річного чоловіка виявили зі слідами іржі корпус гранати «Ф-1». Вилучене направлено на дослідження в експертно-криміналістичний центр. Проводиться перевірка.

В Дніпровське відділення поліції звернулась 30-річна місцева мешканка. Жінка повідомила, що її колишній 31-річний чоловік з будинку заявниці із сейфу заволодів грошовими коштами в сумі 400 доларів США. За даним фактом проводиться перевірка.

В Чаплинське відділення поліції звернулась 51-річна жителька районного центру. Жінка розповіла, що на території місцевого парку невідомий чоловік шляхом ривку заволодів у неї сумкою, в якій знаходилися 20 гривень, паспорт та мобільний телефон «Самсунг». За даним фактом проводиться перевірка.

Відділ комунікації поліції Херсонської області