Комісію фсб направили в Олешківський район для боротьби з пияцтвом в лавах окупантів після вбивства мирного жителя

4 месяца назад 0

Про проблеми з алкоголем в російських окупантів відомо давно. Не діє навіть так званий "сухий закон", який гауляйтер сальдо встановив ще близько року тому на ТОТ Херсонщини. 

Ситуація погіршується, чому сприяє неспроможність росіян вибити українських захисників з плацдарму на лівобережжі, величезні втрати окупантів внаслідок "м'ясних штурмів" та загальний низький моральний стан. 

З російських джерел стало відомо, що боротися з алкоголізмом росіян на лівобережжі Херсонщини відправили спеціальну комісію, яка складається зі співробітників ФСБ. Зокрема, комісія перевірятиме 70 мотострілкову дивізію армії рф, яка дислокується в Олешківському районі. 

Згадана комісія ФСБ буде проводити перевірку випадків зловживання спиртними напоями військовими, які різко почастішали за останні два місяці, зокрема, в 70 дивізії. Як зазначають джерела, посприяв залученню співробітників російської спецслужби випадок вбивства окупантом місцевого жителя в Олешках.

Вбивство сталося на Новий рік. Відомо, що військовослужбовець окупаційного 28 мотострілкового полку 70 МсД в стані алкогольного сп'яніння застрелив жителя Олешок та поранив іншого військового з того ж підрозділу.