Макс Барських завітав у студію херсонських журналістів

3 года назад 0

Зірка українського шоу-бізнесу Макс Барських став гостем студії “Першого регіонального” . Інтерв’юеркою у Макса була учениця медіашколи Анна Дубровна, яка поставила відомому співаку запитання, що стосуються творчості та безпосередньо його особистості. Оскільки “Перший регіональний” вже зовсім скоро запускає другий сезон медіашколи, нам надважливо було почути від Макса історію його успіху, яка б надихнула підлітків на досягнення власних професійних цілей та мрій.

Як відомо, Макс Барських народився у Херсоні, закінчив Таврійський ліцей мистецтв, після чого поїхав підкорювати столицю. Переказувати усю біографію вам не будемо, адже дізнатися її ви можете і у Вікіпедії. А ось ексклюзивне інтерв’ю, яке вже зовсім скоро з’явиться на нашому Ютуб-каналі, радили б переглянути. Там ви почуєте не тільки мотивацію на успіх, але і дізнаєтесь, як створюються хіти співака та коли чекати наступний альбом, яким місцям для відпочинку він надає перевагу та чи варто чекати українцям, що колекція одягу від Барських буде доступною у продажі.

А ще “Перший регіональний” підготував разом з Максом Барських для учнів медіашколи подарунки. Поки не будемо розголошувати, що саме.

До речі, на цьому тижні у рідному місті Макса відбувся концерт. Херсонський стадіон “Кристал” зібрав сотні шанувальників співака.

Всі деталі зовсім скоро на нашому Ютуб-каналі. Не пропустіть, буде гаряче!

P.S. Записатися до медіашколи можна за номерами телефонів: +38-066-129-96-62 або +38-050-396-61-41.