Мер Кам’янки, що на Черкащині, відвідав Херсонщину

7 месяцев назад 0

Скоро рік, як була деокупована правобережна частина Херсонської області. За період окупації російські загарбники залишили після себе лише біль, страждання та зруйновані села. Але життя не стоїть на місці та поступово села відновлюються до людських домівок повертається життя, а самі будинки ремонтуються та відбудовуються.

Про це повідомляє Кам’янська міська рада.

В рамках реалізації проєкту національної програми відбудови «Пліч-о-пліч» Кам’янська громада долучилася до відбудови приватних будинків в селі Іванівка. Силами нашої громади проводиться відновлення одного домоволодіння.

Міський голова Кам’янки Володимир Тірон відвідав с. Іванівку, щоб перевірити хід відновлювальних робіт, адже незабаром настане несприятлива погода і потрібно встигнути відновити помешкання до холодів. Під час візиту голова громади поспілкувався з підрядниками та місцевими жителями. Уточнили строки та потреби, щоб завершити все вчасно.

Так, силами підрядника було встановлено нові вікна, відновлено стіни веранди та встановлено нові двері, проводяться роботи з відновлення даху.