На Херсонщині внаслідок російської агресії постраждали троє мирних жителів, поліція документує наслідки ворожих атак

4 месяца назад 0


По правобережжю Херсонської області російська армія здійснила 75 обстрілів та випустила по житлових кварталах 351 снаряд із реактивних систем залпового вогню, артилерії, мінометів, танків та БпЛА. Від підступних атак постраждали Херсон, Антонівка, Дніпровське та Тягинка.

Про це інформує пресслужба поліції Херсонської області.

У Тягинці під ворожий артилерійський обстріл потрапили двоє місцевих жителів, які йшли дорогою. У 42-річної жінки лікарі діагностували мінно-вибухову травму та вогнепальні поранення ніг. У 38-річного чоловіка – травма ока, вогнепальні поранення та перелом ноги.

Під артилерійським вогнем противника перебувало і Дніпровське. Там російський снаряд поранив 44-річного чоловіка, який під час обстрілу перебував на подвір’ї. Медики надали йому допомогу на місці, госпіталізації він не потребував.

У Херсоні армія рф вкотре атакувала житлові квартали, снаряди поцілили у багатоповерхівки та приватні будинки, територію заводу в Корабельному районі та район порту в Центральному районі. На щастя, ніхто з місцевих мешканців не постраждав.

На місцях ворожих обстрілів працювали слідчі, вибухотехніки та криміналісти. Поліцейські проводили огляд місць подій, збирали речові докази та фіксували наслідки ударів військ рф.

За минулу добу поліція відреагувала на 247 заяв і повідомлень громадян про кримінальні правопорушення та інші події. Відкрито 8 проваджень за ст. 438 «Порушення законів та звичаїв війни» Кримінального кодексу України.