На Херсонщину відправлено вантажівки Dongfeng з бортовими платформами українського виробництва

9 месяцев назад 0

В Україні розширюється сфера застосування вантажівок марки Dongfeng. І тому приклад – середньотоннажна модель СA9C-401, на яку Завод спецтехніки «Техкомплект» активно встановлює цистерни для бензовозів та асенізаторів, а також різні автогідропідйомники.

Останнім часом суттєво зріс попит на машини з бортовими платформами – за підсумками 2022 року, «Техкомплект» виготовив утричі більше таких платформ, ніж 2021-го. Добре розходяться бортові моделі і цього року.Днями на адресу Херсонської обласної комунально-рятувальної служби (ХОКАРС) було відправлено два автомобілі Dongfeng СA9C-401, ​оснащені бортовими платформами виробництва «Техкомплект».​
Надбудова довжиною 4500 мм та шириною 2450 мм має міцний сталевий каркас. Алюмінієві борти висотою 400 мм виконані відкидними і легко знімаються. Підлога виготовлена з рифленої сталі. На задньому борту встановлено пару відкидних підніжок. Дуже важливо, що є спеціальний сталевий каркас, що захищає кабіну від зсуву вантажу при різкому гальмуванні.
Шасі Dongfeng СA9C-401 розраховане на повну масу 12 т. Під подовженою кабіною King Cab встановлений 3,8-літровий турбодизель ISF потужністю 170 к. с. (600 Нм), що працює в парі з механічною, 8-ступеневою коробкою Fast.