Нововоронцовська громада в Херсонській області активно працює над забезпеченням мешканців усім необхідним

5 месяцев назад 0

Цей тиждень у  Нововоронцовській громаді розпочався дуже продуктивно. У всіх населених пунктах громади відбулася роздача продуктових наборів, які є дуже важливими для людей, які опинилися в складних життєвих обставинах.

Про це повідомляє Нововоронцовська військова адміністрація у фейсбуці.

У перші дні тижня у всіх населених пунктах громади відбулася роздача продуктових наборів від World Food Programme" за підтримки ADRA Ukraine.

У  Любимівці , крім того, відбулася видача питної бутильованої води від гуманітарної організації International Medical Corps, а ГО «Парк» привезли для мешканців Любимівки листи OSB, монтажну піну та пінопласт.

У  Хрещенівському старостинському окрузі жителі старостату отримали LED-лампочки, які нашій громаді передала Херсонська обласна комунальна аварійно-рятувальна служба (ХОКАРС), а Громадські ініціативи Марії Чорної привезли на округ продовольчі набори та одяг.
Крім того у  Хрещенівському старостинському окрузі формувалися списки осіб на грошову допомогу від ГО «Перспектива» та відбувалися ремонтні роботи на складських приміщеннях біля ФАПу.

У  Нововоскресенському і  Миролюбівці також займалися ремонтними роботами, зокрема, у Нововоскресенському триває відбудова приміщення адмінбудівлі за допомогою Будуємо Україну Разом — БУР, а у Миролюбівці забивали вікна у багатоповерхівці, допомагали з установкою дверей пенсіонерам та ремонтували складські приміщення.

В  Осокорівці , окрім роздачі продуктових наборів, сьогодні законсервували на зиму ємності для води та ремонтували інструмент для роботи комунальників.

У  Нововоронцовці  вже котрий день поспіль триває роздача паливних брикетів від чеської гуманітарної організації «Людина в біді» People in Need із розрахунку — 2,5 тони для домогосподарств, де проживають особи категорії 70+.

Громада вдячна всім, хто допомагає, тим, хто вже стали її друзями. Ми пишаємося завзятою роботою наших старост і їх команд, які без відпочинку працюють над тим, щоб мешканці наших населених пунктів були забезпечені всім необхідним.