Окупанти на Херсонщині ховають техніку в лісопосадках, щоб врятуватися від партизанів

9 месяцев назад 0

Російські війська всіма способами намагаються уникнути ударів ЗСУ по їхніх скупченнях на окупованій частині Херсонської області. Там свою військові техніку загарбники ховають у лісопосадках.

Ворог сподівається, що дерева прикриють її і від очей партизанів. Про це повідомляє військовий рух українців і кримських татар   (щоб переглянути фото, доскрольте новину до кінця) .

На опублікованих партизанами знімках видно військову вантажівку із намальованим спереду символом російських окупантів – Z.
Загарбники намагалися замаскувати її серед густого зеленого насадження, але і там ворожий "КамАЗ" впав в око партизана.

За даними "Атеш", ця вантажівка окупантів стояла у лісопосадці біля села Гайове Генічеського району Херсонщини. Координати місця розташування техніки: 46.322516,34.799031.
"Ворог ховає свою техніку по лісопосадках Херсонщини, сподіваючись захиститися від партизанів і вогню Сил оборони України. Одну з таких схованок розвідав наш агент біля села Гаєве. Від наших очей не сховатися. Ми скрізь! " – попередили партизани.
Як повідомляв OBOZREVATEL, українські партизани неабияк допомагають Силам оборони знищувати ворога на тимчасово окупованих територіях. Наприкінці липня вони провели успішну операцію в Маріуполі, де було знищено три військові вантажівки та пошкоджено місце розташування військово-інженерного підрозділу армії РФ.