«Переможний» тиждень: які заходи пропонують херсонцям з 6 по 9 травня

5 лет назад 0

З 6 по 9 травня, на Херсонщині заплановано ряд святкових та урочистих заходів до Дня Пам'яті та примирення і Дня перемоги над нацизмом у Другій світовій війні.

Так, 6 травня, о 12:00, в ККЗ «Ювілейний» відбудеться безкоштовний показ художнього фільму «А зорі тут тихі».

З 6 по 8 травня в обласному краєзнавчому музеї та обласному архіві пройдуть тематичні уроки «Йде травень крізь хвилини, дні й роки. Несе нащадкам спогади свої».

7 травня, о 12.00, в обласному шпиталі для ветеранів відбудеться концерт «Перемога, свята перемога!».

8 травня, о 10:00, у Парку Слави відбудеться молебень за участі релігійних конфесій і деномінацій Херсонської області до Дня пам’яті та примирення.

8 травня, об 11:00, на площі біля кіноконцертної зали «Ювілейний» відбудеться патріотична акція «Вальс Перемоги».

8 травня, о 14:00, Херсонська обласна універсальна наукова бібліотека ім. Олеся Гончара запрошує на Вечір пам’яті «Солдати Травня, слава вам навіки…».

8 травня, о 14:00, в обласному краєзнавчому музеї відкриється виставка інформаційно-просвітницьких стендів «Тріумф людини. Мешканці України, які пройшли нацистські табори».

8 та 9 травня, о 10:00 та 11:00, в Херсонському академічному обласному театрі ляльок відбудеться тематична вистава «Микита Кожум`яка».

9 травня, о 8.45, розпочнеться урочистий захід на Алеї героїв незалежної України, хода за участю ветеранів війни, представників влади, громадських об’єднань, молоді, громадськості пройде від Алеї героїв незалежної України по вул. Перекопській до парку Слави на набережну Дніпра.

В той же день, о 10.00, відбудеться мітинг з нагоди Дня Перемоги над нацизмом у Другій світовій війні та покладання квітів до пам’ятника Невідомому Солдату та на алеї Героїв.

9 травня, з 09:00 до 17:00, в усіх обласних музеях Херсонщини заплановано День відкритих дверей.

Також 9 травня, о 12:00, в ККЗ «Ювілейний» відбудеться безкоштовний показ фільму «Той, хто пройшов крізь вогонь».


Запрошуємо жителів та гостей Херсонщини долучатися до святкових заходів!

                                                                                                                  

Управління інформаційної політики ХОДА