Під Бахмутом, захищаючи Україну, загинув військовий з Херсона Данило Сікорський

8 месяцев назад 0

20 серпня, на Донеччині, під Бахмутом, загинув військовий з Херсона Данило Сікорський, про це розповіла Суспільному його мама Олена Сікорська.

"Данило був командиром двох підрозділів. У той день він витягнув побратима з танку, що палав, відніс його на евакуацію і повернувся на позиції", — сказала мати загиблого воїна.

Загиблому було 20 років. Прощання з ним відбудеться 29 серпня у Херсоні.

Раніше в ОВА повідомили, що 25 серпня попрощались з двома загиблими військовослужбовцями Максимом Шакулою та Сергієм Колесніченком.

22 серпня у Херсоні попрощалися з захисниками України Романом Сагановим та Олександром Дембровським, які загинули у бою з російськими окупантами.

Раніше стало відомо, що на війні за Україну загинув житель Львового Херсонської області, військовослужбовець Євген Мітін.
Також на російсько-українській війні, в боях за свободу та незалежність країни загинув житель Херсонщини Олександр Місюра. Він загинув на Бахмутському напрямку.

Херсонська ОВА повідомила, що 18 серпня на Херсонщині попрощались із військовослужбовцем ЗСУ Миколою Драєм. Він загинув на Запорізькому напрямку. Миколі було 53 роки, у нього залишилась дружина та двоє неповнолітніх дітей.