«Працюємо в умовах, які склались. Намагаємось допомагати людям», — Голопристанський міський голова

2 года назад 0

Голопристанський міський голова Олександр Бабич розповів, що ніч на 2 березня була відносно спокійною. Організовані групи патрулюють вулиці Копанів, Малих Копанів, Гладківки, Таврійського, Старої та Нової Збур'ївки, Кардашинки та міста Гола Пристань. 

За його словами Суспільному, влада територіальної громади займається розв'язанням проблеми з нестачею продовольства.

"Вчора довезли ще близько 150 тонн картоплі. Кому не вистачило в попередні дні, вони змогли її взяти. На сьогодні очікуємо ще молоко. Якщо воно буде, то в першу чергу будемо роздавати малозабезпеченим і родинам з дітьми. Зараз активно працюємо над тим, щоб найти борошно і наші пекарні мали можливість безперервно працювати", — повідомив Олександр Бабич. 

Служби соціального забезпечення доставляють хліб і гарячі обіди літнім людям. Допомога надається і геріатричному пансіонату. Лікарня працює в штатному режимі.

"Медики несуть свою варту. Комунальні служби в межах своїх можливостей надають послуги: водопостачання та відведення, опалення. Працюємо і в умовах, які склалися.  Намагаємося допомагати людям", — розповів голова Голопристанської територіальної громади.