Пропагандою на лівобережжі займаються невігласи і чужинці

4 месяца назад 0

У Каховському «муніципальному окрузі» широко відзначили 141-у річницю з дня народження російського і радянського письменника Олексія Миколайовича Толстого. Незважаючи на те, що дата не кругла, у Мар’янівській, Богданівській, Семенівській, Чорнянській, Вільноукраїнській, Заозерненській та інших окупаційних бібліотеках «округу» влаштували виставки книжок, портретів і малюнків.

А оскільки не всі окупаційні бібліотекарі знають, як виглядав письменник і подивитись за обкладинку книжки не можуть, то в одній з бібліотек виставили портрети… Лева Миколайовича Толстого!

Уявили собі рівень «енциклопедичних знань» невігласів, які погодились служити окупантам за хоч і тисячі, але рублів? Отож-бо!
Трішки менше «помилились» пропагандисти з окупаційного телеграм-каналу «Главное в Скадовске». Вони виклали фото, під яким написали: «У Скадовську відкрили оновлений центр МФЦ — допомогу у ремонті надали шефи Кабардино-Балкарії».

Читачі відразу ж звернули увагу на те, що фото зроблено в… Енергодарі. «Адмін, мабуть, не місцевий», — додав один з коментаторів.

Богдан СТРАЖАК,