Ректор ХДУ: Важливо щодня своїми вчинками доводити, що університет працює

2 года назад 0

На цьому ректор Херсонського державного університету Олександр Співаковський наголосив вчора, 21 березня на засідання ректорату вишу:
Олександр Співаковський подякував усім за роботу на всіх напрямках: забезпечення життєдіяльності університету, підготовка до поновлення освітнього процесу, волонтерська діяльність: Це важливо – щодня своїми вчинками доводити, що університет працює!
Наразі забезпечена комунікація з Кабінетом міністрів України. Міністерством освіти і науки, безпосередньо з Міністром. Ми бачимо, що відбувається низка нарад та консультацій, зокрема й з Радою ректорів закладів вищої освіти щодо нюансів освітнього процесу в період військового часу. Досі не на всі питання маємо відповіді. Йдеться насамперед про долю ЗНО та ЄВІ, але очікуємо вирішення й за цими напрямками.
Підкреслив, що першочергове завдання – виконання індивідуального навчального плану та надання якісних освітніх послуг студентам. У нас український заклад вищої освіти, український порядок денний, українські студенти, український навчальний процес і, відповідно, будуть й українські дипломи, за якість яких ми несемо персональну відповідальність.
Робота з дотриманням такої філософії — це найкраща відповідь агресору. Адже навіть у воєнні часи, під час окупації ми маємо професійно працювати та гарно навчатися. Роздавати дипломи ми не будемо. Це моя принципова позиція!