Росія активує своїх агентів впливу на заході

4 месяца назад 0

Ворог за допомогою своєї агентури вкотре намагається змінити реальність, аби змінити суспільну думку на заході.

Поки рф стирає українські міста з лиця землі, а їх пропагандисти погрожують західній цивілізації ядерними ударами, в Італії знайшлись ті, хто за гроші кремля, готові виправдовувати варварську агресію рф.

Так, 20 січня у Модені планують провести пропагандистський захід щодо захопленого росіянами міста Маріуполь. На ньому російські агенти впливу будуть розповідати як добре живе місто, яке пережило блокаду під час якої росіяни знищили його, та “нацистів Києва”.

Десятки тисяч вбитих мешканців армією зс рф, кадри розбомбленого театру, сотні тисяч пройдених через “фільтраційні табори”, знищення порту та промислових гігантів, не зупинили “незалежного журналіста” андреа лучіді, президента фейкової асоціації “росія Емілія–Романья” лука росі, та представника “руху русофілів” (російська маріонеткова структура) елізіо бертолазі від ідеї заробити гроші на горі людей.

Зауважимо, що на офіційному рівні Італія рішуче підтримує суверенітет та територіальну цілісність України. Тому такі заходи мають на меті змінити суспільну думку населення країни задля зменшення підтримки України. Це не перший і не останній захід такого роду, а отже це вимагає детального моніторингу з боку відповідних служб та української діаспори з метою своєчасного виявлення та недопущення їх проведення. 

Ми очікуємо на реакцію міської влади Модени щодо нацистського шабашу Кремля, який покликаний “легалізувати” окупацію.
Водночас просимо українців в Італії масово виходити на мітинги з метою недопущення поширення цинічної брехні про “визволення” споконвічного українського міста від українців.