Сили оборони продовжують заходи з розширення плацдарму на лівому берегу Дніпра в Херсонській області — Генштаб

4 месяца назад 0

Заходи Сил оборони з розширення зайнятого плацдарму на лівому берегу Дніпра в Херсонській області тривають. Про це повідомляється у зведенні Генштабу ЗСУ від 6:00 29 грудня.

"В зоні відповідальності ОСУВ "Одеса" на Херсонському напрямку українські захисники продовжують заходи із розширення плацдарму. Незважаючи на значні втрати, ворог не полишає спроб вибити наші підрозділи із займаних позицій. Так, протягом минулої доби противник здійснив 13 безуспішних штурмових дій на позиції Сил оборони, отримав гідну відсіч та відступив" , — сказано в повідомленні. 

Зазначається, що водночас Сили оборони України продовжують активними діями завдавати окупаційним військам втрат в живій силі та техніці, виснажують ворога вздовж всієї лінії фронту. 

Протягом минулої доби наша авіація завдала ударів по 17 районах зосередження особового складу, озброєння та військової техніки та по 2 зенітно-ракетних комплексах противника. Підрозділи ракетних військ уразили 2 райони зосередження особового складу, озброєння та військової техніки, 11 артилерійських засобів, 2 пункти управління, 2 станції РЕБ, 2 зенітно-ракетних комплекси та 6 складів боєприпасів противника. 

Крім того, протягом минулої доби відбулося 53 бойові зіткнення на всіх ділянках фронту.