ТАСКОМБАНК відкрив універсальне відділення у центрі міста Херсон

2 года назад 0

3 лютого 2022 року ТАСКОМБАНК представив жи телям Херсона  нове універсальне відділення в самому центрі  міста  на проспекті Ушакова, 32, неподалік від міської адміністрації. У новому відділенні зможуть обслуговуватись фізичні та юридичні особи . Т акож  у  відділенні  відкрили окремий  Private banking Lounge  для клієнтів, що цінують комфорт та високий рівень преміального банківського сервісу.  Урочист а церемонія  відбул а сь за участі Голови Правління Володимира  Дубєя , представників місцевого бізнесу та клієнтів ТАСКОМБАНКУ. Партнером банку у відкритті відділення стала компанія  Mastercard .

Під час церемонії відкриття Володимир Дубєй зауважив, що радий відкривати відділення в Херсоні, адже в банку бачать великі перспективи розвитку Херсонського регіону, який залишаєтьсявеликим центром сільськогосподарського виробництва й промисловості та має потужну транспортну систему. Нині регіональна мережа ТАСКОМБАНКУ налічує 95 відділень і в найближчих планах – відкриття ще 15 точок по всій країні.

«Ми готові надавати підтримку та якісне обслуговування для всіх сегментів клієнтів. Переконані, що у цей непростий час, ми допоможемо бізнесу подолати усі виклики.Ми продовжуємо кредитуватиреальний сектор економіки за рахунок власних ресурсів, а також беремо участь у всіх державних програмах кредитування.Знаємо як фінансувати учасників сільськогосподарського ринку та готові надавати кредити на придбання землі. Активно працюємо на ринку фактиронгу та лізингу. Співпрацюємо з міськими адміністраціями, пропонуючи фінансові та інвестиційні інструменти для залучення ресурсів органами місцевого самоврядування на розвиток міст.Маємо великі амбіції з розвитку і впевнені, що зможемо запропонувати клієнтам чудовий сервіс та тривале партнерство. Разом сприятимемо добробуту всього регіону» , — підкреслив Володимир Дубєй.

Наразі ТАСКОМБАНК продовжує розширення своєї мережі — вже відкрито низку відділень у Дніпровському регіоні, а загалом до кінця березня планується відкриття 25 відділень по всій країні.

З нагоди відкриття Херсонського відділення ТАСКОМБАНК запровадив низку акційних пропозицій. Фізичні особи у відділенні можуть отримати моментальні подарунки від Mastercard і ТАСКОМБАНКУ, оформивши будь-яку кредитку Mastercard® протягом місяця, а через місяць — взяти участь у розіграші сучасного смартфона SаmsungGalaxy S21! Отримати додаткові бонуси від 0,25% до 1% річних за депозитами у гривні протягом двох місяців з дати відкриття відділення. Протягом трьох місяців — маючи кредитну картку ТАСКОМБАНКУ, сплачувати комунальні платежі в касі лише за 1 гривню. Підприємці перші три місяці можуть відкрити рахунок без плати за обслуговування та отримати +1% за депозитами до 31 березня 2022 року. А для клієнтів малого та середнього бізнесу до 01 квітня 2022 року ТАСКОМБАНК пропонує безкоштовне відкриття рахунків та комплексне обслуговування без абонентської плати за пакетне обслуговування на умовах тарифних пакетів «ТАС-МАКСИМУМ», «ТАС-БАЗОВИЙ» і «ТАС ФОРЕКС» протягом трьох місяців після відкриття рахунку.

«Перш за все клієнтам потрібен банк-партнер у регіоні, який завжди на зв'язку і готовий вирішувати питання бізнесу та приватних фінансів клієнтів. Тому обов'язковим елементом обслуговування корпоративних клієнтів та клієнтів Privatebankingу регіонах є наявність відділень. Ми облаштовуємо у своїх точках продажів нові виділені зони обслуговування, закріплюємо персональних менеджерів за кожним клієнтом. Пропонуємо гнучкий продуктовий ряд. Як результат, оперативна взаємодія Банку з клієнтом робить наші продукти зрозумілими, а співпрацю з клієнтами ефективною та тривалою, — підкреслив Олег Поляк, Заступник Голови Правління ТАСКОМБАНКУ.

АТ «ТАСКОМБАНК» працює на ринку понад 30 років і на сьогодні залишається одним із небагатьох банків з українським капіталом, які інвестують в Україну, підтримують реальний сектор економіки та посилюють присутність у регіонах. За результатами роботи у 2021 р. ТАСКОМБАНК забезпечив позитивну динаміку практично за всіма ключовими показниками. Чистий прибуток Банку за рік склав 450 млн грн, а активи перевищили 30 млрд грн. Депозитний портфель ТАСКОМБАНКУ збільшився на 33% — до 22,8 млрд грн, а кредитний портфель зріс на 23% — до 16,2 млрд грн. Зростання довіри до банку підтверджують міжнародні рейтинги. Наприкінці 2021 року банк отримав підтвердження рейтингу Міжнародної рейтингової агенції Moody'sInvestorsService на рівні суверенного рейтингу України, на рівні B3.

Ліцензія НБУ №84 від 25.10.2011