В Херсоні дві компанії молодих людей влаштували різанину прямо посеред вулиці

3 года назад 0

30 вересня, в Херсоні сталося чергове колективне побоїще, учасників якого розвозили по лікарнях аж чотири бригади «швидкої допомоги» та слідчо-оперативна група з райуправління Національної поліції. Близько опівночі з кафе на вулиці 49 Гвардійської дивізії вивалилася група з п'яти вщент п'яних відвідувачів, серед яких була і одна жінка.
В супермаркеті вони зустрілися з іншою компанією — вже з двох людей, але не менш п'яних. Слово за слово, і почалася бійка, яка потім переросла в різанину. Причому ножі були в учасників з обох конфліктуючих сторін, так що міцно дісталося практично всім.
У лікарні обласного центру з місця побоїща відвезли чотирьох — 25-річну жінку з ножовим пораненням в живіт, чоловіків 27 і 28 років з колото-різаними ранами в спину і груди. Ще один городянин дістав струс мозку і черепно-мозкову травму. Інші учасники «епічної битви» вже спілкуються зі слідчим. Начальник Херсонського райуправління Національної поліції, полковник Олександр Говорун підкреслив, що всі учасники бійки встановлені.
Попередня кваліфікація злочину — нанесення тяжких тілесних ушкоджень. Однак ножі на місці побоїща не знайшли, так що особистості конкретних винуватців різанини ще належить встановити. Адже саме вони і завдали найнебезпечніші рани, і їм за них відповідати по максимуму. Варто зауважити, спалахи вуличного насильства у нас помітно почастішали. Буквально за кілька останніх днів маємо розстріл з «травмата» під магазином жителя приміського села Зеленівка, і двох порізаних перехожих в самому обласному центрі.
Нагадаємо, Распространители наркотиков расстреляли херсонца прямо на улице
Тепер в лікарнях пацієнтів з подібними травмами ще додалося. Віддамо належне: більшість вуличних злочинів херсонська поліція успішно розкриває, але перехожим від цього не легше: вулиці міста від цього безпечніше, як бачимо, не стають.
Сергій ЯНОВСЬКИЙ kherson.net.