В окупованому Генічеську загарбники провели забіг дітей на підтримку виборів Путіна

2 месяца назад 0

Російські окупанти використовують дітей для підтримки російської передвиборчої пропаганди у  Генічеську .

Про це редакції  стало відомо з окупаційних джерел новин.

У Генічеську, в рамках підготовки до виборів диктатора Путіна, відбувся забіг, в якому брали участь молоді «активісти» з різних «громадських організацій» з метою продемонструвати свою «активну громадянську позицію».Забіг на 500 метрів мав форму, схожу на галочку — символ майбутнього фейкового голосування росіян. Організатори «заходу» навіть підготували символічні призи для учасників, такі як толстовки, рюкзаки та жилетки з «логотипами  Херсонської області ».

Проте, за покривом громадянської активності, ховається темна та загрозлива практика проросійської пропаганди, спрямована на вплив на наймолодше покоління. Діти використовуються, як інструмент для підтримки і пропаганди російських загарбників, що відображає загострення політичної ситуації в регіоні перед майбутніми виборами.

Окремо хочеться згадати батьків дітей, які через дозволи і заохочення дітей у таких заходах окупантів, позбавляють їх нормального майбутнього. Всі відео і фото, які розповсюджують російські пропагандисти під час таких заходів – ретельно відстежуються українськими службами. Всі учасники таких заходів підлягають обовʼязковій ідентифікації. В майбутньому, всім, хто приймає участь у пропаганді загарбників, будуть висунуті звинувачення, за які передбачене суворе покарання за українськими законами.