Відділ цивільного захисту Херсонської МВА закупив 200 табличок з написом “Укриття”

6 месяцев назад 0

Херсонська МВА витратить 50 800 гривень на закупівлю засобів інформування населення, а точніше – табличок з написом “Укриття”. Їх закупили 200 штук.Про це йдеться в закупівлі на порталі Prozorro.

Постачатиме засоби інформування херсонцям ФОП ДУДНИК ОЛЕКСАНДР АНАТОЛІЙОВИЧ із Запорізької області. Це перша державна закупівля, у якій бере участь зазначений підприємець, хоча сам ФОП було зареєстровано сім з половиною років тому. Поставити таблички в Херсоні Дудник має до 29 жовтня 2023 року. Ціна кожної з них складає 254 гривні.

Замовником закупівель виступає Відділ цивільного захисту населення Херсонської міської адміністрації у особі його керівника Олександра Горіна. 

Як повідомлялось раніше, підряди на ремонти найпростіших укриттів у Херсоні на безконкурсній основі продовжують отримувати підприємці-новачки, зареєстровані за кілька місяців до закупівлі, або котрі ніколи раніше не займались ремонтними роботами. При цьому замовник – відділ цивільного захисту населення Херсонської військової адміністрації знову приховав адреси об’єктів, хоча вони мають бути відомі жителям міста.