Відгуки постійних клієнтів про роботу сайту Є-гроші

Відгуки постійних клієнтів про роботу сайту Є-гроші

3 года назад 0

Матеріальне становище багатьох громадян України залишає бажати кращого. Щоб виправити ситуацію, багато українців зацікавлені в безвідсоткових кредитах. МФО «Є-гроші» пропонує взяти кредит онлайн протягом 5 хвилин на найвигідніших умовах за посиланням https://e-groshi.com/vidguky/. постійні клієнти залишають виключно позитивні відгуки, тому що задоволені співпрацею з мікрофінансовою організацією.

Що йдеться у відгуках постійних клієнтів

Кредит можна отримати за 5 хвилин на карту без додаткових документів і дзвінків. У великих банках позичальники повинні довести власну платоспроможність і пред’явити документи, що підтверджують стабільний дохід. МФО E-Groshi не вимагає подібних дій від Клієнтів. Мікрокредитна компанія також не потребують поручительствах і заставах.

Користувачі послугами МФО пишуть, що карта, яку позичальник використовує для отримання кредиту, повинна бути розрахована на грошові перекази, тобто Студентська або пенсійна карта не підходить. Також банківський продукт повинен бути іменним. Неприпустимо використовувати карти третіх осіб. в такому випадку грошовий переказ не надійде на рахунок навіть у разі схвалення заявки.

При співпраці з МФО не потрібно відвідувати офіси і надавати додаткові документи. Такий підхід значно спрощує процес кредитування. Всі заявки приймаються автоматично, тому перевірка здійснюється цілодобово – 24/7 без вихідних і святкових днів. Перш ніж підтвердити заявку, будь ласка, уважно ознайомтеся з діючими правилами та умовами виплати кредитів.

Постійні клієнти МФО «Є-гроші» виділяють лояльні умови співпраці:

  • сума позики-від 2 000 грн;

  • вік клієнта — не молодше 18 років;

  • мінімальний пакет документів-ІПН і паспорт громадянина України.

Додаткові відгуки про «Є-гроші»

Кредитна історія не має значення. Для реєстрації в системі знадобиться номер мобільного телефону. Запозичені кошти можна повертати частинами. Якщо сума не виплачується вчасно, то проводиться перерахунок підсумкової суми з урахуванням процентної ставки і нараховуються пені.

При першому зверненні в МФО позичальник може розраховувати на:

  • отримання позики під 0%;

  • термін кредитування від 10 до 30 днів.

Клієнт сам призначає суму і час погашення за допомогою онлайн-калькулятора. Послуга продовження надається один раз для кожного договору. Її можна активувати через термінал або в особистому кабінеті на офіційному сайті.

У відгуках сказано, що потрібно враховувати наступне: якщо виплати позики проводити через партнерські фінансові установи, то гроші будуть переведені на рахунок протягом 3 днів. Онлайн-платежі зараховуються практично миттєво.

Зверніть увагу, що люди з поганою кредитною історією можуть отримати негайний кредит. Поступово фінансова репутація відновлюється, а сума кредиту збільшується.

Думка клієнтів МФО «Є-гроші»

Враховуючи відгуки боржників МФО «Є-гроші» можна зробити висновок, що заявки схвалюються практично у всіх випадках. Гроші переводяться на рахунок клієнта практично відразу. Процес реєстрації займає не більше 15 хвилин. На рахунку прикріплено картки має бути не менше 1 гривні, що необхідно для перевірки банківського продукту. Повторювати процедуру при повторних позиках немає необхідності.

Якщо у вас виникли додаткові питання щодо співпраці з E-Grosh, зв’яжіться зі співробітниками компанії за номером, вказаним на сайті. Консультація надається безкоштовно в будь-який зручний для клієнта час.