Ворог продовжує тиснути на плацдарм у районі Кринок — Гуменюк

1 месяц назад 0

Росіяни продовжують тиснути на плацдарм у районі Кринок Херсонської області, але позиції залишаються за українськими захисниками.
Як передає , про це в  «Єдині новини» повідомила керівник об’єднаного пресцентру Оперативного командування «Південь» Наталія Гуменюк.

«Ворог не припиняє штурмові дії. Він продовжує тиснути на плацдарм у районі Кринок. Там, у зоні відповідальності ОК «Південь», де облаштовано плацдарм, позиції залишаються за нами. Там за минулу добу окупанти провели два штурми. Продовжуємо закріплення на цих ділянках»,  – сказала Гуменюк.

Вона зазначила, що ворог також продовжує штурмувати позиції на Оріхівському напрямку.

«Там широкі лани, широкі простори, велика лінія безпосереднього контакту з ворогом. Минулої доби наші підрозділи відбили там до 10 штурмів», – поінформувала речниця.

Гуменюк також зауважила, що росіяни продовжують терор не тільки регулярними артилерійськими обстрілами вздовж лінії зіткнення, але й використовують дрони різного типу – від FPV-дронів до баражуючих снарядів.
​Як повідомляв Укрінформ, на фронті минулої доби — 69 бойових зіткнень. Ворог завдав 88 ракетних та 143 авіаційних удари, здійснив 92 обстріли з реактивних систем залпового вогню по позиціях наших військ та населених пунктах. Внаслідок російських терористичних атак є загиблі та поранені серед цивільного населення.​

Фото: РБК-Україна