Все, що потрібно знати про збільшення об’єму волосся

2 года назад 0

Тонке волосся без бажаного об'єму – одна з найчастіших скарг жінок. На жаль, із генетикою мало що можна зробити, але корисно розуміти технологію, яка використовується у продуктах, що обіцяють забезпечити об'єм. Далі поговоримо про кілька дієвих способів додати пишності зачісці.
Перший – і найважливіший пункт програми – забезпечити правильний догляд волоссю. Для цього знадобиться якісний очищувальний шампунь, який підходить твоєму типу волосся. Підібрати продукт можна в інтернет-магазині «Ватсонс»: https://www.watsons.ua/ru/volosy/shampuni/c/R100.
Як працюють засоби збільшення об'єму?
Коли справа доходить до шампунів та кондиціонерів, немає «чарівної формули», яку можна було б додати для збільшення об'єму. Ці продукти фактично працюють, не обтяжуючи волосся. Деякі шампуні і всі кондиціонери діють, залишаючи на волоссі захисну плівку, що відмінно підходить, якщо тобі необхідно кондиціювання, але цей бар'єр може обтяжити волосся і позбавити його пишноти. Продукти збільшення об'єму розроблені таким чином, щоб на локонах не було ніяких «залишків», що дозволяє зачісці візуально бути більше.
Косметичні продукти для стайлінгу
Засоби для укладки є найкращим варіантом у прагненні досягти об'єму. У таких продуктах, як гель, мус і лак, використовується полімерна технологія, яка допомагає утримувати пасма на місці. При нанесенні на коріння ці продукти можуть піднімати волосся від коренів, створюючи ілюзію більшого об'єму та пишноти.
Перукарі та стилісти визнають мус одним із найефективніших засобів для збільшення об'єму, оскільки невагома піна відрізняється легкістю та з меншою ймовірністю обтяжує волосся. Полімери та інші покриваючі речовини утворюють плівку на пасмах. На відміну від лаку, який «склеює» локони, мус призначений для покриття кожної волосинки, надаючи їм деякої жорсткості.
По мірі висихання плівки кожна волосинка не притискається до сусідніх, тому в цілому волосся залишається більш об'ємним. Залежно від виду мусу локони можуть здаватися дуже доглянутими або жорсткими (обов'язково шукай муси з позначкою «Для збільшення обсягу»). Просто не забувай про відчуття міри при використанні засобів для укладки – якщо нанести занадто велику кількість, підвищується ризик обтяжити волосся, замість того, щоб отримати бажаний підйом.
Чи є інші способи досягти бажаного об'єму?
Існують і альтернативні методи збільшення об'єму, але, на жаль, багато з них можуть нашкодити волоссю. Ти можеш не знати, що фарбування є ефективним способом додавання об'єму. Це пов'язано з тим, що процес фарбування пошкоджує стрижень волосся, викликаючи його набухання.
Ця припухлість робить локони густішими на дотик. Звичайно, це не найкраще рішення, тому що таким чином волосинки ушкоджуються. Крім того, сушіння феном і щипці для завивки можуть додати об'єму та пишності, але також позбавити пасма цілющої вологи та пошкодити структуру волосся при регулярному застосуванні.
Насамкінець зазначимо, що ідеальних рішень у пошуку об'єму немає, але є деякі варіанти. Перш ніж вибрати той чи інший спосіб, важливо ретельно зважити всі за і проти і не забувати регулярно підстригати кінчики, щоб волосся виглядало здоровим.