У Бериславі на Херсонщині лікарі продовжують надавати допомогу, попри зруйнований медзаклад

7 месяцев назад 0

У Бериславі на Херсонщині після авіаудару РФ 5 жовтня лікарня продовжує функціонувати. Лікарі роблять все можливе, щоб люди могли звернутися за медичною допомогою. Про це Суспільному повідомив начальник Бериславської РВА Володимир Літвінов. 5 жовтня російські війська атакували з авіації Берислав, скинули п'ять авіабомб на лікарню та будинки. За словами  Володимира Літвінова , дві керовані авіабомби влучили в Бериславську районну лікарню, три — в п'ятиповерхівки.

"В результаті обстрілу пошкоджена стаціонарна будівля, четвертий поверх вщент зруйнований. Інша керована бомба влучила в поліклініку, будівля теж зазнала серйозних пошкоджень. Троє поранених, це медичні працівники: фельдшер, водій швидкої допомоги та лікар-гінеколог. В результаті обстрілів п'ятиповерхівок, близько 20 квартир непридатні до проживання. Близько 30 квартир пошкоджені" , — говорить начальник РВА.

Також додав, нині на місці працюють рятувальники, комунальні служби. Вони ліквідовують наслідки надзвичайних ситуацій.

"Лікарня продовжує функціонувати, роблять все можливе, щоб люди могли звернутися за медичною допомогою. Лікарі на місці, тому всі жителі міста можуть звернутися за медичною допомогою. Якщо будуть серйозні поранення в людей, то їх доправлять до інших лікарень Бериславського району та Херсона" , — повідомив Літвінов.