У Херсоні готуються до весняного призову до війська

2 года назад 0

У приміщенні Херсонського територіального районного центру комплектування та соціальної підтримки відбулася нарада з питань підготовки до проведення весняного призову на строкову військову службу та службу за контрактом до Збройних сил України під головуванням заступника міського голови з питань діяльності виконавчих органів ради Володимира Пепеля.
Стало відомо, що згідно з наказом начальника Херсонського районного територіального центру комплектування та соціальної підтримки, призов на строкову військову службу відбуватиметься з 1 квітня до 30 червня.
Явці на дільницю для призову на строкову військову службу підлягають всі громадяни України чоловічої статі 2004 року народження, яким в період чергового призову виповниться 18 років, а також ті, які народилися у 1995-2003 роках, але у них закінчилася відстрочка від призову, чи вони не були призвані на строкову службу за різних обставин раніше.
Усі особи, що підлягають призову на строкову військову службу, зобов’язані прибути на призовну дільницю за адресою: м.Херсон, провулок Йосипа Пачовського, 72 (провулок Спартаківський, 72) до першого та другого відділів в установлений час із документами вказаними в повістках.
Херсонська міська рада