У Херсоні міська влада намагається забеспечити людей ліками

2 года назад 0

Про це йшлося на чергновій нараді з директорами міських лікарень, яку вчора, 13 квітня провів Херсонський міський голова Ігор Колихаєв, — повідомляють у пресслужбі Херсонської міської ради.
У зустрічі брали участь також керівник Держслужби з лікарських засобів та контролю за наркотиками в Херсонській області Владислав Данько та начальниця управління охорони здоров’я міської ради Світлана Межерицька.
Одним із питань порядку денного став стан розподілу гуманітарної допомоги, яку волонтерам і друзям Херсона таки удалося доставити в наше місто. Наразі вантаж ще сортується та розподіляється за категоріями медикаментів.
« Ви всі в рівних умовах і наше спільне завдання забезпечити найнеобхіднішими ліками херсонців. Робитимемо й надалі можливе та неможливе, аби містяни отримали медикаменти, які їм конче необхідні. Але у нас має бути чітка та зрозуміла система, за якою люди залишатимуть замовлення та отримуватимуть свої ліки», – сказав міський голова Ігор КОЛИХАЄВ .
Так, на нараді підтвердили: всі замовлення на медпрепарати пацієнти мають залишати у своїх лікуючих або сімейних лікарів. Також директори медичних закладів Херсона повідомили, що на базі їхніх лікарень будуть працювати пункти видачі медпрепаратів, де херсонці за рецептом або направленням від лікаря отримуватимуть свої ліки ЗА НАЯВНОСТІ таких.