У Херсоні презентують документальний фільм “Нескорений Херсон”

8 месяцев назад 0

Показ та обговорення документального фільму “Нескорений Херсон” відбудеться 26 серпня у Херсоні в молодіжному просторі “МолоДіжка”.
"Нескорений Херсон" – стрічка про роботу херсонських журналістів. З початку повномасштабного вторгнення кореспонденти Медіаплатформи "Вгору" фіксували все, що відбувалося в місті. Разом із херсонцями вони пережили захоплення обласного  центру росіянами, мітинги, окупацію та  звільнення рідного міста. У фільмі зібрані унікальні кадри, які показують, якими були для Херсона та його жителів останні півтора року.
Журналісти Медіаплатформи "Вгору" продовжують працювати в Херсоні –  документують наслідки обстрілів та повені, яку спричинив теракт на Каховській ГЕС, розповідають світові історії про нескорене місто та його незламних жителів. Їхня мета, аби про їхній рідний Херсон говорили більше, а злочини росіян були задокументовані якомога детальніше.
Приходьте у суботу 26 серпня в молодіжний простір "МолоДіжка" і у вас буде можливість не тільки подивитись фільм, але й поспілкуватись з його творцями! , якщо плануєте завітати до нас, бо кількість місць обмежена. Після реєстрації, ви отримаєте листа на електронну скриньку, з адресою де саме проходитиме захід, часом коли  і деталями як зорієнтуватись!
P.S.  УВАГА! ЗАПРОШЕННЯ МИ ВІДПРАВЛЯЄМО В П'ЯТНИЦЮ ПРОТЯГОМ ДНЯ! Тож не забудьте надвечір перевірити свою електронну скриньку, і відділ "Спам" також, іноді наші листи туди потрапляють.
Нагадуємо, 11 серпня, Медіаплатформа «Вгору» документальний фільм у Києві. Його вітали оплесками стоячи.