У Кочубеївській громаді на Херсонщині місцеві мешканці зібрали 43 тисячі гривень на допомогу ЗСУ

9 месяцев назад 0

Місцеві мешканці Кочубеївської громади на Херсонщині зібрали 42 тисячі 950 гривень пожертв на ЗСУ. Акція відбулася з нагоди восьмої річниці утворення Кочубеївської громади.  
Про це Кочубеївська сільрада.
За зібрані кошти закупили дві супутникові системи "Старлінк" за ціною 20 тисяч грн кожний. Старлінки передадуть оборонцям України. Також у сільраді планують і надалі проводити такі благодійні збори, ідеться в дописі.
Як зазначається, працівники культури та аматори сцени долучилися до організації благодійного заходу.
"Це невеличкий вклад наших жителів в єдину велику перемогу і, сподіваємось, він стане в пригоді нашим захисникам та захисницям", — написали на сторінці Кочубеївської сільради.
Нагадаємо, у липні до Кочубеївської громади доставили обладнання та матеріали для комунальних підприємств на загальну суму 700 тисяч гривень. Обладнання дозволить оперативніше ліквідовувати аварії на системах водопостачання, а також дозволить забезпечити населення громади водою.
До того ж минулого місяця у межах програми “Пліч-о-пліч” в селі Орлове Кочубеївської громади волонтери з Острозької громади на Рівненщині полагодили покрівлі у 17 будинках.