У Новій Каховці дорожчають харчі і пальне

7 месяцев назад 0

В окупованій Новій Каховці на Херсонщині дорожчає пальне і продукти харчування. Також часті перебої зі світлом і водою. Про те, що відбувається в місті, розповідає кореспондент  .

Ціни на пальне на заправках міста продовжують зростати . Так, бензин на АЗС біля ринку коштує: А-92=63,5 рублів, А-95=67 рублів, ДП=80 рублів.

А от за газом на заправки вишиковуються черги автомобілів.
Також потроху зростають ціни на продукти харчування : різниця з минулим тижнем у середньому 10 рублів;

Щодня помітні черги на реєстрацію і отримання російського паспорта. У середньому в черзі стоять 40-50 осіб, черга просувається дуже повільно.

Тим часом значно зменшилася кількість заявників на отримання російського паспорта серед чоловіків віком від 18 до 50 років. Причина — вимоги окупантів після отримання російського паспорту стати на військовий облік.

Практично щодня палає ліс за містом. На 10:00 сьогодні досі димить ліс вздовж об'їзної дороги неподалік від меблевої фабрики.

Сьогодні чомусь прикрили ковбасні вироби в "Соцмаркеті" біля автовокзалу. Продавці нічого не пояснюють.

Зате окупанти зранку гасають по місту на шаленій швидкості , часто порушуючи правила дорожнього руху, тим самим створюючи небезпечні ситуації.

Зв'язок у місті не дуже якісний , часто з перебоями. Інтернет так само.

Через часті обриви ЛЕП зникає світло, а також вода. Газ поки що є стабільно.

Люди скаржаться, що через відсутність МФЦ  (аналог нашого ЦНАПу) та інших реєстраційних служб  доводиться їздити в Генічеськ або Скадовськ.