У Новій Каховці у комендантську годину п’яні окупанти влаштовують бійки

6 месяцев назад 0

  У захоплених кафе, магазинів, підприємств та об’єктів нерухомості Нової Каховки з’явилися нові господарі, які отримали “дозвіл” від військової адміністрації міста. Про це повідомляють в одному з чатів міста.

Що відомо? Зокрема, йдеться, що в кафе міста “Спокуса” по вул.Горького, 36-38, вивіску якого вже знято, продається алкоголь, який “ллється рікою”.

Господарі закладу давно виїхали з міста, а його захопили “якісь мародери”. Вони зробили з кафе “наливайку і притон”. Заклад не зареєстрований у податковій, тож нові господарі не сплачують за свою діяльність жодного податку. Вони хазяйнують у закладі, не маючи на нього права власності.

Кафе працює вночі, під час комендантської години. А клієнти цього закладу нерідко влаштовують гучні бійки. Мешканці повідомляють, що звернення до військової адміністрації не дали жодного результату. Про захоплене кафе в окупованій Новій Каховці Автор:  З соціальних мереж Разом з тим відомо, що військова адміністрація заборонила продаж алкогольної продукції на території Херсонщини. Як бачимо, навіть самі контролюючі установи окупантів не можуть навести лад в місті.