У селищі на деокупованій Херсонщині встановили нову водонапірну вежу

5 месяцев назад 0

На деокупованій Херсонщині, у селищі Велика Олександрівка, встановили нову водонапірну вежу.
Як передає , про це повідомив начальник Херсонської ОВА Олександр Прокудін під час відеобрифінгу, який оприлюднила у  Херсонська ОВА.

«Завдяки підтримці волонтерів організації «Людина в біді» Велика Олександрівка має нову водонапірну вежу», — зазначив Прокудін.

Він додав, що вежу встановили на місці ушкодженої внаслідок російської агресії. Заміна споруди покращить ситуацію з водопостачанням у населеному пункті.

За словами очільника області, невдовзі у селі Потьомкине Високопільської громади зʼявиться модульна амбулаторія, де місцеві жителі зможуть отримати медичну допомогу. Конструкції для монтажу вже доставила організація «Save the Children».

Також Прокудін розповів, що відтепер до мешканців 7 громад Херсонщини приїздитимуть працівники ЦНАПів, і люди зможуть отримати необхідні адміністративні послуги у себе вдома. «За сприяння Мінцифри Швейцарія передала спецавтівки і техніку для цих потреб», — сказав начальник ОВА.
Він поінформував, що проєкт охоплює 85 населених пунктів Бериславської, Дар’ївської, Високопільської, Кочубеївської, Станіславської, Милівської та Чорнобаївської громад.

Як повідомляв Укрінформ, у Високопіллі на деокупованій Херсонщині встановили водонапірну башту, це стало можливим завдяки міжнародній організації Water Mission.