У Скадовському освітньому закладі знань набираються не тільки школярі

3 года назад 0

У ці дні навчальний заклад Опорний заклад "Академічний ліцей" Скадовської міської радо відкрив двері для Всеукраїнської школи молодого науковця «Від фундаментальних досліджень до прикладних застосувань в освітній та управлінській діяльності».
До Скадовська поділитися знаннями з’їхалися доктори педагогічних наук, доценти, професори з ВУЗів Херсона, Дніпра, Києва та інших міст країни. Привітали учасників освітянської Школи і почесні гості.
Був радий відвідати рідну школу, аби взяти участь в офіційній частині заходу й привітати його учасників доктор економічних наук, професор кафедри фінансів, банківської справи та страхування Херсонського національного технічного університету, член наглядової ради Херсонської морської академії, депутат Херсонської обласної ради Віталій Булюк:. "Сьогоднішній світ пов’язує свій прогрес із практичним застосуванням науки, тому змістовне навчання, обмін досвідом і комунікацією, тренінги і спілкування – стали ключовими у навчанні здобувачів Школи молодого науковця", — наголосив Віталій БУЛЮК.