У Telegram запрацював чат-бот, за допомогою якого можна подарувати диво дітям Херсонщини

4 месяца назад 0

Благодійний фонд «SupportKherson» анонсував свій новорічний проєкт – чат-бот «SUPPORT Диво». 

«Цей чат-бот створений для координації подарунків дітям Херсонщини. Наразі бот налічує понад 5 000 заявок від маленьких мрійників. Наша мета: подарувати щастя на зимові свята маленьким херсонцям та допомогти їм знов повірити у диво», – повідомляє голова благодійного фонду НісарАхмад.

Механіка роботи чат-боту досить проста: кожен може або зареєструвати свою дитину на отримання подарунку, або здійснити мрію та стати чарівником.

Для цього у меню є дві кнопки: «хочу подарунок» та «хочу подарувати».

Унікальність даного проєкту полягає в тому, що будь-який дорослий сам в змозі обрати бажану дитину, при потребі — зв’язатися з батьками —  та здійснити мрію напряму.

Чат-бот доступний за .

БФ « Support Kherson » активно підтримує жителів Херсонщини –  деокупованих  територій та внутрішньо переміщених осіб у Києві та Одесі. Волонтери забезпечують земляків продуктовими наборами, засобами гігієни та надають важливу підтримку у вигляді психологічної та юридичної допомоги. Особлива увага приділяється маленьким херсонцям, які стали жертвами війни. Фонд організовує благодійні заходи, розважальні програми та освітні майстер-класи для їх соціальної адаптації та емоційного відновлення.