Українцям розповіли, що буде з погодою в останні дні року, що минає

4 месяца назад 0

Сьогодні на Різдво, 25 грудня, в усій Україні пануватиме тепла, не зимова погода. Однак усюди буде волого. Учорашній сніг зміниться на дощ, а сонце не визиратиме з-за хмар. По-весняному теплий буде і весь передноворічний тиждень.

Про це повідомила у своєму Facebook синоптик Наталка Діденко. Аналогічну погоду віщує і Український гідрометцентр.

Сьогодні,  25 грудня , християни західного обряду відзначають Різдво. На нову дату святкування перейшла і ПЦУ. Отже тепер багато православних українців також відзначають Різдво саме в цей день.

Сьогодні в Україні різко потеплішає. Учорашній сніг зміниться дощем. А вітряниця, що не давала спати вночі, вщухне, перейшовши у помірний західний вітер.

Денна температура повітря становитиме +3…+9 градусів. А на півдні країни буде від +9 до +13 градусів. У Києві сьогодні вдень очікують до +7 градусів.Ще теплішим очікується завтрашній день. У вівторок,  26 грудня , за два місяці до календарної весни, весняна погода на кілька днів візьме владу в Україні. Найтепліше буде на заході та півдні України. Щоправда, на заході на півночі зберігатиметься похмура погода, а от у центрі та на півдні вже визирне сонечко.

Завтра денна температура в західному регіоні становитиме +8…+13 градусів. У Києві потеплішає до +8…+10. Щоправда, у столиці не буде сонячно, і подекуди можливий незначний дощ. "Тиждень аж до Нового року буде в Україні теплим, весняним, та без істотних опадів" , — пообіцяла українцям Наталка Діденко.