Загинув від поранень під час захисту України. У Херсоні провели в останню путь Володимира Бутова

2 месяца назад 0

У Херсоні попрощалися із матросом Володимиром Бутовим. Він помер 6 березня 2024 року від ран, отриманих під час бойових дій.

Сусідка загиблого Світлана розповідає, Володимира знала з дитинства, бо він дружив з її онуком.

"Володимир називав онука “брат, мій рідний брат”, завжди його захищав, коли в школі якісь проблеми були. Він дуже хороший був, працьовитий. Сім’ю любив, поважав усіх. Мати та батько його померли, а і він загинув", — сказала сусідка загиблого військового. Херсон, люди прийшли проститися з захисником, матросом Володимиром Бутовим, 12 березня 2024 рік. Фото: Суспільне Херсон
Володимиру Бутову було 35 років. У загиблого військовослужбовця лишилися дружина і 85-річна бабуся. Херсон, квіти на могилі загиблого матроса Володимира Бутова, 12 березня 2024 рік. Фото: Суспільне Херсон  
7 березня 2024 року у Херсоні попрощалися з військовослужбовцем Євгенієм Кічею. Він загинув на Донеччині поблизу Новомихайлівки під час виконання бойового завдання.

Також в Одесі попрощались із жителем Херсонщини, військовослужбовцем Максимом Бараненком. Смертельне поранення він отримав у бою на Херсонському напрямку.