Зараз буде заміс? Співавтор вірусного відео від Міноборони — продюсер родом з Херсонщини

7 месяцев назад 0

Днями у мережі завірусилося відео, де військовослужбовець Збройних Сил України випікає хліб. Видання  з’ясувало, хто автор цього ролику.

Хто автор відео? Відео «Зараз буде заміс?» — робота комунікаційного підрозділу ЗСУ, одним з напрямків діяльності якого є телеканал Міноборони Армія ТБ. До роботи у підрозділі залучені представники медіа, що служать у ЗСУ.

Появу телеканалу анонсували навесні 2023 року, а за його створення відповідає продюсер, письменник та військовослужбовець Ілларіон Павлюк, який народився на Херсонщині, у Скадовську.

Він розповів  про концепцію вірусного відео та як його знімали.

У відео немає одного автора, і цей ролик — командна робота. Його зняли за день у пекарні на Київщині, а головну роль виконав військовослужбовець, який у цивільному житті був продюсером.

– Ідея виникла з бажання підтримати наших захисників і захисниць, які служать на передньому краї. Немає нічого важче за цю роботу, цитує Павлюка .

Про що ролик? Військовослужбовець відкладає зброю та починає випікати хліб. «Зараз буде заміс?», — з’являється повідомлення на екрані.

І поки головний герой замішує тісто, чекає, поки воно підійде, випікає, — на екрані з’являються десятки неоднозначних повідомлень на кшталт «Знову будуть насипати», «Все постанова», «Хіба це заміс?», «Чого він чекає?», «Чого тісто так повільно підходить?».
А в цей час чоловік мовчки і спокійно виконує свою роботу.

— його опублікував на своїй сторінці журналіст та військовослужбовець Павло Казарін.

За два дні з моменту публікації відео набрало майже 90 тисяч переглядів.